28.7.08

aku pening?

Next month maybe aku jadik sgt bz sbb aku kene dtg konvokesyen diploma aku, plus kene dtg jugak ke konvokesyen adik aku kt putrajaya nant..
tp benda ni xde la memeningkan aku sgt walaupon aku ade gak terpikir malas nak g konvo atas sbb y xmunasabah @ xmunasarawak. konvo ni once in a life time kan..so aku rase aku kene la pergi..apela aku ni kan. hohoho.
Benda lain yg majornye mmbuatkan aku pening adelah satu benda yg datang secara mendadak ni..benda yang datang & cube aku terima. Walaupun benda tu dtg ikhlas tp aku xbape nak nampak kesungguhan benda tu dtg. So susah tuk aku terima.. Pelik je ayat2 aku ni kan.. Aku je paham xpela.. Kekadang tu ade rase happy tp memeningkan.. ayo.tatawu.

No comments: