17.7.08

bangun pagi gosok gigi

Aku bangun lagi pagi ni.. walaupun tido cam tido ayam kampung je pukul 4pagi td.. Pastu bangun kul 645 pagi.. Ajaib bin peliknye mate aku rilek lagi..xngantok. Maybe sbab aku asik duk tergelak sensorang dengar celoteh si fafau ngan faizal hotfm ni pepagi.. Aku suke dengar tang panggilan hangit tuh..huhuhu.. Boring2 pagi gini la.. kalo xdengar radio, aku g men chess online..Nak jogging skang bukan musim tuk aku tuh. Kang bile da ngantok, aku tdo la blik.. Aku men putsal cam bese malam td tapi kat tempat baru bukak.. Aku pon ikot je member2 aku..xtaupun ape name tempat tu. Harge yang dijanjikan RM70 sblum ni.. Sekali dah datang jauh2 leh jadik RM90.. Court je baru tp bola cam hampeh. Abeh member2 ngan aku skali mnyumpah2.. huhuh. Maybe tu la kali pertama & kali terakhir kitorang pg kt tmpat putsal tu. Buang duit minyak aku jer.. Walaupun pada hakikatnye aku parking kete kat umah member aku & tumpang kete viva die..hehehe. Yelah, xkan la aku nak bawak kete cc 1.6 jalan jauh.. Tokey balak pon bleh pokai nanti weh. Balik putsal kitorang pegi layan karaoke dalam keadaan masam2 tuh.. kekeke. Aku malas nak nyanyi sbb aku lapar dat time, order nasik grg daging merah & bile perot sudah berat, elok duk diam jela nengok org nyanyi.. Tp aku xpasti yang lagu2 yang aku dnga pkul 2pg tu dinyanyikan oleh orang @pun kucing sakit kerongkongnya.. hehehe. Ade sorang mak nyah ni menyanyi lagu ziana zain pulak... Naik bulu roma aku bila die ulang korus................. pergh. Aku blah pastu, terus singgah cc sbb nak tolong scankan surat adik aku untuk pergi oversea awal bulan Sept.. Tp xde satu cc pon kat Tmn. U ni ade scanner service..cc stakat men game je blambak. Kang kene keluar lagi nak carik kedai scanner..malas betul aku.. Aku nak tidur.. zzZZZzz

No comments: