16.7.08

precious heart







Family 1st (: Keluargaku yang berselang seli kaler kulitnya.. ibuku cerah -> ayahku kurang cerah -> abgku cerah -> akakku kurang cerah -> akakku cerah -> time aku plak gelap..hehehe (maybe sebab aku klua dari perut mak aku pkul 3.04am, waktu pagi tuh!) -> adikku cerah.. Picture ni merupakan turutan adik beradik aku.. Abang,akak,akak,aku yang baik dan adik aku.. Picture satu keluarga blum nak ade lagi sbb masing-masing suke bergambar ikut suke sendri.. ngeh ngeh ngeh.. Those are my very precious heart (: Dunno how to live if they're not beside me.. Dan pendatang baru dalam keluarga aku ade kat picture bawah ni.. Baru berumur 2bulan.. Anak buah pertama aku hasil p'kahwinan abang aku yg 1st. Comel bukan? (:

Macam aku gak mase kecik..kulit aku time tu kale ni la..serius...hehehe.. :p Name baby ni Nur Najiha bt Mohd Helmi. Bgus la baby gurl..sbb kalo baby boy kang aku pening nak jage kalo jnis yang nakal.. Kalo baik cam aku mase kecik2 tu bleh la dipertimbangkan.. SMile (:

No comments: