21.8.08

20.08.2008

aku amat busy skang ni..hidup da kembali busy. bagus! penat & letey sgt2. tu lak y xbgus.. so ni la antara pitcha hari konvokesyen aku.. pitcha y lain byk kat mem2 yg aku xamek lg kt diorg & ade kt kdai photo belum nak dpt lg. pic ngan parents aku lak y xde kt sini.. akak aku dtg lambat ari tu.. mak, ayah aku da pg kat parking kereta nak pg bgambar studio sbb abg aku da tunggu sane.. so dpt bgamba ngan akak2,adik & sepupu aku jela. ni la once in our lifetime, hari y hepy buat aku (: tarikh time konvo tu da la 20082008. so smpai ke hari tue pon aku xkan lupe tarikh t'sebut.

p/s : aku masih MUDA la beb. muke aku ni baru baik pulih dr serangan jerawat (penyakit org muda) :p


muke xbleh blah..hehe. penat le.


aku diapit rapat oleh 2 org ustaz..songkok aku tertinggal kat kereta.. lupe nak bawak..da msuk dewan mmg xbleh kua da..


akak aku y sulung amek pic senget ni. sian bunge aku xnmpak full :p
aku rase aku la y makhluk tuhan y paling byk dpt bunge ari tu..hehehe (:


ni ha sepupu aku, Salihin..ke Salihem? Isk2..truk tul ingatan aku ni..
xpe2..still muda lg..leh perbaiki ag kelemahan ni.. ;p


kiri : Cha'oi, Kanan : Epul. Tengah : ko kan kenal?


bergambar ngan kluarga sepupu aku..pitcha full kluarga aku ade kt studio..

balik2 konvo abg aku terus belanja pizza hut. tu je la tmpat kitorang pg bile ade event2 ni..xkesa la..janji aku makan pree..ye x? hohohoho (:

2 comments: