31.10.08

mood - senyum kekambing (:


aku dah jadi pemalas da nak menaip lately ni.. sebuk keje shift malam kot..penat beb. bulan depan aku masuk pagi balik..camni la keje technician.aku rasa keje aku ni just random je la..even gaji just ok, tp aku enjoy.. lagipun aku kerja kt situ just nak tambah pengalaman & just temporary... plus, aku appreciate a lot kat bos aku & adik dia yg telah byk bg tunjuk ajar kat aku ttg pekerjaan aku ni.. pada aku semuanya amat berguna... thanks bebeh (:

28.10.08

epy besday (:




epy birthday utk budak comey di atas..
hope happy2 olways... (:
sehat2 selaluw..
tdo ckup selaluw..
xm jwp leklok nant (:

14.10.08

long time ago..


even though we're not meant to be together (& it's all because of u) but still I want to wish u Happy Birthday.. no hard feeling for u, liar.

10.10.08

Hari ini hari raya ! (:













kalo korang perhatikan betul2 waktu picture2 ni di ambil,
korang mesti ade rase nak bertanya :
"diorang ni datang beraya ke, datang bersahur????"
heheheh.. ni lah tetamu raya y paling lewat pernah hadir kat umah aku
-> memember aku y ampes! hohoho. xkesa la. janji korang da dtg beraya (:

7.10.08

Tak Bisa Memiliki



lagu y aku wajib lyn tiap2 hari.
by samsons (:

4.10.08

Tagged by Sabrina



Rules: 1. The rules of the game get posted at the beginning
2. Each player answers the questions about themselves
3. At the end of the post the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves a comment, letting them know they got tagged and to ask them to play and read your blog

Starting time : 22.11

Name : Anuar Sha'ri
Sisters : Balkis, Wardah, Fatima
Brothers : Helmi
Shoe size : 7.5 @ 8
Height : 171cm
Where do you live : Skudai/Johor Bahru

Have you ever
Been on a plane : yes.
Swam in the ocean : yup.
Fallen asleep at school : sometimes (:
Fell off your chair : yeah. enjoy aper.
Sat by the phone all night waiting for someone to call : long time ago.
Saved e-mails : yup.

What is your room like : classic
What's right beside you : my phone & laptop
What is the last thing you ate : soto nasi...yummy

Ever had
Chicken pox : never & please stay 'never'.
Sore throat : seldom.
Stitches : yup. I'm normal human.
Broken nose : close one.

Do you Believe in love at first sight : I experienced somehow.
Like picnics: relaxing is the best (:
You danced with : avril lavigne (:
Last made you smile : movie that i watched.
You last yelled at : don't remember.

Today did you
Talk to someone you like : family
Kissed anyone : none.
Get sick : just my heart.
Talk to an ex : nope. not interested.
Miss someone : maybe yes.

Who do you really hate:
-a dog who'd cased me before
-those who hate me
-anyone dat i hate


Random
Is there a person who is on your mind now : hm..yup.
Do you like your hand-writing : of course!
Are your toe nails painted : gile pe? NEVER!
Whose bed other than yours would you rather sleep in : just my bed.
What color shirt are you wearing now : dark green color.
Are you a friendly person : yes i am =)
Do you have any pets : just 6 cats (:
Do you sleep with the TV on : seldom..
What are you doing right now : answering this question & listening to music (:
Can you handle the truth : truth is out of here, chico.
Are you closer to your mother or father : my mother
Do you eat healthy : as long as I'm healthy, I'll take it as a Yes.
Do you still have pictures of you & your ex : agaknye la.
If you're having a bad day, who are you most likely to go to : just sit & listen to the music
Are you loud or quiet most of the time : both but its depends on situation
Are you confident : I'm trying.

5 things I was doing 10 years ago:
-skip school & went to CC -> playing counterstrike (:
-go to school at 8.45am on Monday -> sometimes la. xbest la assembly.
-berjalan kaki pergi-balik sekolah agama selama 7thn
-addicted with mirc32 & coding script.
-suke main guli (:

5 things I would do if I were a billionaire:
-buy houses and cars.
-have my own restaurant on each nation.
-travel around the world
-build some mosques.
-donate some of my money.

5 of my bad habits:
-like to keep people waiting.
-i eat chocolate too much
-sleep more than 6hours per day =p
-alwayz late to class
-impatient thdap benda y berulang.

5 places I am living in
-malaysia
-setapak
-johor bahru
-skudai
-kuala lumpur

5 people I tag
-sheerna
-nadyra
-syai
-sha
-maria

Baju raya, Rambut raya (:





- best ke amek pic depan2 cermin?? aku bukan terpengaruh, cume cuba cubaan saja ni. hahaha :p

3.10.08

3 syawal

aku nak buat post dari 1 Syawal tp disebabkan xde line tenet, aku pg la ke cc hari ni..
raya tahun ni cemane ek? aku rase same je ke'random'annye.. awal pagi 1 Syawal aku dah nak gerak g mesjid yg biasa aku pergi -> masjid sultan abu bakar ; tapi ade problem lak dengan kereta.. sampai2 je lepas stgh jam perjalan, pak imam da baca kutbah..
aiseh ! aku dtg jauh2 dpt denga kutbah je pepagi raya.. ilang da mood aku.
then jumpe member2. igt nak gerak di beraya umah memember after dat, tp mak aku call suh balik umah nak anta makanan kat umah org.. kereta byk tp kereta y aku pakai tu jela y ok. ++ bengang aku di pagi raya ni. xsempat la aku g braya kt umah mem pagi tuh..

nasib la da 3hari beraya ni, poket aku asik masuk dgn duit even aku xpg beraya..
ilang la skit moody2 aku ni.. (: ni skang aku lepak kt cc jap lpas penat survey kt kedai2 enset td.. keypad k810i aku da bwat hal.. sblum2 ni mmg aku xreti nak jage nset aku ni.. kejap2 terlempar.. kalo jatuh pon aku wat derk jer.. hehehe
sejak idop single ni, aku xbape amek port tentang nset aku ni. yelah. aku xde hati nak maen msg sgt.. penyakit aku ni lame da melarat..

hari ni aku beli headphone baru tuk nset.. (utk mengambil hati nset aku ni balik)
hehehe. aku lame da abaikan die. pas da tukar keyboard keypad ni, aku jage la ko ngan baik2 k. dgn itu aku pon xperlula berabih duit tuk merepair ko lg di lain waktu, kan? (: aku keje kurang lg 2 bulan je ni.. then aku nak smbung bwat degree.. actually aku ade mohon kt utm gak, tp aku rase kalau dpt pon bukan kos letrik, coz Dec intake ni xbyk course y die open.. so myb aku da ade la kt Uniten 24th Nov nant.. amek bachelor E&E.. aku kene la bwat revision balik psl letrik sbulan dua ni sbb byk da y aku udah lupe.. maklom la makin hari makin meningkat umur kita :p

raya ni perot aku sentiase bulat. hahaha. aku makan je slagi boley. nant nxt week la kot nak try bwat pose 6 (: aku igt nak letak picture baju raye aku, tp pendrive xbwk lak.. tu pun da menunjukkan sindrom matang semakin meningkat.. hehehehe
aku harap da masuk Uniten nanti, aku dpt la lupekan apa yang da berlalu utk beberapa bulan ni.. aku perlukan surrounding y baru. belajar selagi boleh kan (: sekian.