3.10.08

3 syawal

aku nak buat post dari 1 Syawal tp disebabkan xde line tenet, aku pg la ke cc hari ni..
raya tahun ni cemane ek? aku rase same je ke'random'annye.. awal pagi 1 Syawal aku dah nak gerak g mesjid yg biasa aku pergi -> masjid sultan abu bakar ; tapi ade problem lak dengan kereta.. sampai2 je lepas stgh jam perjalan, pak imam da baca kutbah..
aiseh ! aku dtg jauh2 dpt denga kutbah je pepagi raya.. ilang da mood aku.
then jumpe member2. igt nak gerak di beraya umah memember after dat, tp mak aku call suh balik umah nak anta makanan kat umah org.. kereta byk tp kereta y aku pakai tu jela y ok. ++ bengang aku di pagi raya ni. xsempat la aku g braya kt umah mem pagi tuh..

nasib la da 3hari beraya ni, poket aku asik masuk dgn duit even aku xpg beraya..
ilang la skit moody2 aku ni.. (: ni skang aku lepak kt cc jap lpas penat survey kt kedai2 enset td.. keypad k810i aku da bwat hal.. sblum2 ni mmg aku xreti nak jage nset aku ni.. kejap2 terlempar.. kalo jatuh pon aku wat derk jer.. hehehe
sejak idop single ni, aku xbape amek port tentang nset aku ni. yelah. aku xde hati nak maen msg sgt.. penyakit aku ni lame da melarat..

hari ni aku beli headphone baru tuk nset.. (utk mengambil hati nset aku ni balik)
hehehe. aku lame da abaikan die. pas da tukar keyboard keypad ni, aku jage la ko ngan baik2 k. dgn itu aku pon xperlula berabih duit tuk merepair ko lg di lain waktu, kan? (: aku keje kurang lg 2 bulan je ni.. then aku nak smbung bwat degree.. actually aku ade mohon kt utm gak, tp aku rase kalau dpt pon bukan kos letrik, coz Dec intake ni xbyk course y die open.. so myb aku da ade la kt Uniten 24th Nov nant.. amek bachelor E&E.. aku kene la bwat revision balik psl letrik sbulan dua ni sbb byk da y aku udah lupe.. maklom la makin hari makin meningkat umur kita :p

raya ni perot aku sentiase bulat. hahaha. aku makan je slagi boley. nant nxt week la kot nak try bwat pose 6 (: aku igt nak letak picture baju raye aku, tp pendrive xbwk lak.. tu pun da menunjukkan sindrom matang semakin meningkat.. hehehehe
aku harap da masuk Uniten nanti, aku dpt la lupekan apa yang da berlalu utk beberapa bulan ni.. aku perlukan surrounding y baru. belajar selagi boleh kan (: sekian.

No comments: