10.3.09

Ade gak la hasil..

2 last weeks ago aku ade buat cover dvd utk kerja kumpulan aku
(utk subjek Bahasa Melayu Korporat).

Dan tak tersangka pulak kerja2 yg aku rase aku buat sambil lewa ni menang anugerah cover dvd terbaik malam ni (dari 16 kumpulan yang bertanding). hohoho.

Actually aku kutip idea dari cover dvd cerita Smallville kegemaran aku..
(skit je xbyk pun)

Hadiah? Dpt la air sparkling strawberi sebotol + 2 keping kupon mcD RM10. Ade gak la hasil kerja aku yg hanya mengambil mase 2 jam ni (:

Berikut adalah cover depan & belakang dvd yang macam hampeh je aku buat.


ini cover hadapan

ini cover belakang


Lepas gak utk aku makan 3 set lunch double cheese burger (:

2 comments:

arra said...

alaaaaaaaaaaa.
ak nye lagi lawa1

ta kire ta kire!
hehehehehe


taniah lah simbiosis oi.

Anuar Sha'ri said...

keputusan pengadil adelah muktamad
sebarang pemprotesan xakan dilyn
;p

(: