14.5.09

Er.. mengapa?

agak lame gak x update blog
aku agak busy kot?
agak la jugak..
setelkan pasal loan MARA
plus setelkan background program
yang akan UNITEN buat kat perak
maybe 28-31 May ni.

minggu lepas hari paling membengangkan
dalam hidup aku. malas aku nak story
coz sok luse aku terbaca balik
tak ke jadi bengang balik.

kepada ibu-ibu
tak terlambat lagi aku nak ucapkan
Selamat Hari Ibu (:

ape yang korang bagi kat ibu korang?
......
aku?

ade la 3 kuntum bunga ros merah berhias & kad kecil..
mungkinlah tidak seberapa..
tapi yang penting time aku bagi bunga tu kat mak aku
die tersenyum lebar agak2 nak sampai ke telinga jugaklah
haha.

aku nak beli kad besar tapi time tu dah sold out lak
apalah nasib?
then after aku nak bayar, aku baru perasan dompet aku
penuh dengan segala jenis habuk.
pun apalah nasib?

aku pun pergilah ke mesin berdekatan
kat dalam Jusco tu untuk tubik duit :

somehow..
mesin 1st : tgh di perbaiki
mesin 2nd : takde duit RM10 keping2
mesin 3rd : pun xde duit RM10 keping2
lagi, apalah nasib?

then terpaksalah aku berlari agak jauh
ke bank maybank seberang jalan
untuk mencucuk wang
zzzz.

p/s : mummy. i love u (;